Selectieproces stukadoors

Wat bedoelen we met ‘gescreende stukadoors’? 

Leer ons selectieproces kennen

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor voor je verbouwing? Wij begrijpen de uitdagingen die je tegenkomt. Als vrienden met eigen verbouw-ervaringen hebben Jelle en Hugo de typische problemen ervaren: het vinden van goede stukadoors tussen alle bedrijven en prijzen is als navigeren door een jungle. Je hebt geen idee waar je moet beginnen en wat het mag kosten. Communicatie verloopt niet altijd soepel en de kwaliteit voldoet niet aan je verwachtingen.

Dat moet anders kunnen, vonden we. Bij Stukadoorsclub draait alles om betrouwbaarheid en vakwerk. Dat noemen we ‘Smeren zonder Fratsen’. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom hanteren we een zorgvuldig selectieproces voor stukadoorsbedrijven die zich willen aansluiten bij de club..

Hoe gaat dat in zijn werk? We nemen je graag stap voor stap mee door ons selectieproces. 

Stap 1: Staat van dienst & KVK

We beginnen met een grondige beoordeling van de staat van dienst van de stukadoorsbedrijven die interesse hebben om zich bij Stukadoorsclub aan te sluiten. We kijken naar hun ervaring en achtergrond, inclusief de duur van hun activiteiten en hun eerdere projecten. Daarnaast is de KVK-inschrijving een vereiste. We zoeken naar bedrijven met bewezen vakmanschap en een trackrecord van succesvolle stukadoorswerkzaamheden. 

Stap 2: Beoordeling van vakmanschap & NOA

Vakmanschap is belangrijk in onze selectie. We beoordelen de technische vaardigheden van de bedrijven, inclusief hun kennis van verschillende stukadoorstechnieken. We willen er zeker van zijn dat de aangesloten stukadoors in staat zijn om hoogwaardige afwerkingen te leveren die voldoen aan de kwaliteitseisen en jouw verwachtingen. Inschrijving van brancheorganisatie NOA is een vereiste. 

Stap 3: Controle van reputatie & rondbellen

Een positieve reputatie is voor ons van groot belang. We doen grondig (online) onderzoek naar de reputatie van de bedrijven, inclusief het verzamelen van referenties en het bekijken van klantbeoordelingen en -recensies. Check hier de reviews van de Stukadoorsclub. We willen er zeker van zijn dat de stukadoorsbedrijven die zich bij ons aansluiten betrouwbaar zijn en bekendstaan om hun professionele aanpak en klanttevredenheid. Door een rondje te bellen en informatie op te vragen kom je er snel achter hoe het bedrijf bekend staat. 

Stap 4: Op de koffie & communicatie

Verloopt stap 1 tot en met 3 soepel, dan zijn ze door naar de volgende ronde; op de koffie. Dit geeft ons de mogelijkheid om te zien hoe er gecommuniceerd wordt.

We begrijpen dat een verbouwing of renovatie een belangrijke en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze aangesloten stukadoors open en duidelijk communiceren gedurende het proces. Vanaf het allereerste contact tot aan de oplevering van het project streven we naar een goede samenwerking. Wat nog meer belangrijk is? Goed bereikbaar zijn.

Stap 5: Fouten of missers

Bij bouwprojecten en klussen gaan er weleens dingen mis, dat hoort erbij. Maar het belangrijkste is hoe je ermee omgaat. We verwachten van onze stukadoors een proactieve houding bij het oplossen van eventuele ‘problemen’.

Stap 6: Resultaat checken & nabellen van klanten

Nadat een stukadoorsbedrijf is aangesloten en klussen uitvoert, blijven we monitoren. We verzamelen reviews, bezoeken projecten en nemen contact op met klanten. Op die manier krijgen we een goed beeld van de werkwijze en kwaliteit.

Tot slot

Bij Stukadoorsclub begrijpen we de uitdagingen bij het vinden van de juiste stukadoor. Daarom hebben we een selectieproces opgezet. We beoordelen de staat van dienst, vakmanschap en reputatie van stukadoorsbedrijven om ervoor te zorgen dat alleen de beste bij ons aansluiten. Met transparantie, communicatie en een focus op kwaliteit willen we jouw ideale (stuc)partner zijn. Geen gedoe, gewoon betrouwbaar vakwerk. Smeren zonder Fratsen!