BEOORDELINGEN

Graag delen we onze reviews

Bij Stukadoorsclub geloven we in openheid en willen we je laten zien wat mensen écht over ons te zeggen hebben. Lees de ervaringen en ontdek wat voor een werk onze stukadoors afleveren.

Lianda D.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Ik ben zeer tevreden, ze hebben op zeer kort termijn mij uit de brand geholpen. Er werd heel nauwkeurig en snel gewerkt. We zijn super blij met het eind resultaat! Resultaat voor mij is 100 procent geslaagd!"

Mandy B.
⭐️⭐️⭐️⭐️
"Plafond is netjes gestuct en gespoten. We zijn tevreden over het resultaat voor een goede prijs."

Bas B.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Twee heren van de Stukadoorsclub hebben onze badkamer gedaan. Wij zijn heel blij met het resultaat! De badkamer past nu veel beter bij de rest van het huis. Ze waren op tijd, hebben het netjes afgewerkt en hebben alles keurig opgeruimd. Fijne service!"

REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

De Stukadoorsclub
4.9/5 uit 103 beoordelingen
Google logo
"Ontzettend fijne ervaring! Na wat wikken en wegen het hele huis laten stucen en schilderen en dit is top gedaan. Fijne, snelle communicatie, afspraken worden nagekomen en vriendelijke, hardwerkende lui die alles echt prachtig strak gemaakt hebben. Deze mannen zitten absoluut op een eigen niveau wat kwaliteit betreft, zelfs de werklui voor andere klussen stonden er van te kijken. Verbouwen is geen feest maar wordt met de Stukadoorsclub een stuk leuker en gemakkelijker!"
3 dagen geledenGoogle logo
"Snelle reactie op de aanvraag- spoedklus nig dezelfde week uitgevoerd - de zzp’r @Nadev bouw die het werk heeft uitgevierd heeft top resultaat afgeleverd."
11 dagen geledenGoogle logo
"Wij hebben op zeer korte termijn twee slaapkamers laten stucen. Het contact met Jelle verliep zeer prettig en snel. De stukadoors waren al in één dag klaar en zij hebben mooi strak werk geleverd. Erg tevreden over de samenwerking met de Stukadoorsclub! Een aanrader!"
16 dagen geledenGoogle logo
17 dagen geledenGoogle logo
"Geweldig werk afgeleverd door de Stukadoorsclub. Prettig contact van te voren, geweldige vakman Bruce aan huis die in een enorm korte tijd kwalitatief goed werk heeft geleverd. Zeker aan te bevelen!"
1 maanden geledenGoogle logo
BEOORDELINGEN

Wat zeggen onze klanten nog meer?

Marit K.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"De Stukadoorsclub doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En dat is een verademing na een aantal slechte ervaringen. Communicatie en afspraken gaan via Hugo en Sander, die vervolgens stukers aansturen. Heldere offerte, geen fratsen. Kan het iedereen aanbevelen. En het resultaat is goed."

Muriël v. W.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Snelle communicatie, duidelijk. Spoedklus uitermate professioneel opgepakt. Zeer tevreden."

Mark Z.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Werk uitzetten via de Stukadoorsclub werkt uitstekend! Het is simpel om de werkzaamheden uit te vragen via de website en binnen 2 dagen had ik meerdere offertes van verschillende bedrijven ontvangen. Daarna kon ik gemakkelijk een geschikte partij uitkiezen en de werkzaamheden inplannen."

stukadoor-blij

Over ons

Stukadoorclub teamWelkom bij de Stukadoorsclub!Iedereen krijgt er minimaal één keer in zijn leven mee te maken; een stukadoor zoeken. Én dat is knap lastig. Het is ons doel om de beste stukadoors te vinden die aansluiten bij je wensen...
Op zoek naar een stukadoor?

Vind je Stukadoor bij ons!

Binnen een aantal minuten staat je opdracht online via ons platform en heb je de eerste reacties van Stukadoors.

Alle Stukadoors die bij ons zijn aangesloten zijn gescreend en hebben al +3 jaar ervaring als Stukadoor

Heb je al een account? Login
Veelgestelde vragen
Hoe plaats ik een klus?
Wat kost het om een klus te plaatsen?
Hoeveel tijd kost het om te stucen?
Wanneer kan er gestuct worden bij nieuwbouw?

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder