Veelgestelde vragen

Afplakken

Een trap afplakken; hoe doe je dat?

Wanneer u een trap gaat afplakken, is het aan te raden om te kiezen voor een zelfklevend afdekvlies. Dit vlies is namelijk vochtbestendig en biedt een uitstekende bescherming dankzij de schuimlaag. Zo kunt u met een gerust hart aan de slag gaan!

Stuc loper vastmaken; hoe doe je dat?

Er is een speciale tape verkrijgbaar voor stuclopers. Deze tape heeft een uitstekende kleefkracht, maar hecht niet permanent aan de ondergrond, zelfs niet bij langdurig gebruik. Hierdoor is de tape gemakkelijk te verwijderen zonder dat er plakresten achterblijven op de ondergrond. We helpen je graag verder als je nog vragen hebt!

Wat is de boven- en onderkant van een rol stucloper?

In de regel kun je stuclopers altijd gemakkelijk uitrollen. De manier waarop de stucloper in de fabriek is opgerold, bepaalt welke kant de boven- en onderkant is. Bij de meeste stuclopers is de bovenkant wit.

Waar moet ik op letten bij het kopen van stucloper?

Een kwalitatief hoogwaardige stucloper dient stevig en spatwaterdicht te zijn, terwijl het toch voldoende flexibiliteit biedt om gemakkelijk te kunnen verwerken. Het type stucloper dat nodig is, kan variëren afhankelijk van het project. We staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.