Stukadoorsclub

Vind je Stukadoor in Zwolle

 • Ontvang in 3 minuten een prijs 

 • Experts begeleiden jouw klus

 • 5 jaar klus garantie

 • Spoedklus? Wij regelen het!

REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

De Stukadoorsclub
4.9/5 uit 109 beoordelingen
Google logo
"Zeer te spreken over de heren van de Stukadoorsclub! Echt een aanrader :) We hebben stuc- en spuitwerk laten uitvoeren. De werkmannen zijn vriendelijke kerels die voor een goed resultaat zorgen. Het contact met Jelle verliep snel en soepel, ideaal dus!"
1 dagen geledenGoogle logo
"De Stukadoorsclub is TOP! 10/10! Het belangrijkste is natuurlijk het werk wat wordt geleverd. Daar kan ik alleen maar heel positief over zijn. Wij hebben onze slaapkamers zowel laten stucen als laten sauzen. Je ziet echt dat het vaklui is, keurig eindresultaat. Daarbij werkten het team snel en kundig. Ander belangrijk punt; communicatie. Heeeel erg over te spreken! Hugo heeft ons altijd snel en duidelijk te woord gestaan. Alles was bespreekbaar en er werd altijd gekeken hoe de Stukadoorsclub onze wensen kon vervullen. Contact ging zowel via whats app als telefonisch. Super fijn want zo konden we met foto's aangeven wat we wilden en hoe de progressie eruit zag. Prijs kwaliteit ON POINT! Je krijgt ook snel een offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Niks anders dan positief dus! Would recommend aan iedereen en dat ga ik ook zeker doen! THANKS STUKADOORSCLUB!"
3 dagen geledenGoogle logo
"Fijne communicatie, heldere afspraken, snel schakelen en goed werk geleverd. Mooie, vernieuwende aanpak in de anders lastige, stukadoorswereld. Ik kan iedereen aanraden deze mannen in te schakelen voor je stukwerkklus."
23 dagen geledenGoogle logo
"Super resultaat! Snel, duidelijk en flexibel in de communicatie. Ondanks meerdere verandering van de planning aan onze kant zorgde de stukadoors club er tot 3x toe dat ze beschikbaar waren op de gewenste dagen. Na plaatsing van de keuken kwamen ze gratis langs om nog wat bij te stippen. Ronduit fantastisch!"
24 dagen geledenGoogle logo
"Duidelijke afspraken en een heel mooi resultaat! Snel beschikbaar"
1 maanden geledenGoogle logo
ONS CONCEPT

Welkom bij Stukadoorsclub

Dé partner als het gaat om stucwerk in Zwolle en omgeving. We helpen je graag om in contact te komen met de aangesloten stukadoors in de regio Zwolle.

Top-kwaliteit 
Of je nu je muren, wanden, plafonds of gevels wilt laten stucen, onze ervaren stukadoors leveren altijd een prachtig resultaat. We streven naar topkwaliteit in al ons werk.

Goed samenwerken 
Onze stukadoors staan bekend om hun eerlijke prijzen, transparantie en duidelijke planning. Dat maakt samenwerken met onze stukadoors een genot.

Hoe weten we dat zo zeker? 
Al onze stukadoors zijn zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Zo waarborgen we kwaliteit!

Klus plaatsen 
Plaats je klus in slechts 3 minuten en kom direct in contact met stukadoors uit Zwolle. Vragen? We staan voor je klaar en zijn te bereiken via telefoon, mail of stuur een WhatsApp.

stukadoor-blij
Stukadoor Zwolle en omgeving

Onderdeel van Stukadoorsclub

Sierpleister
Stukadoor, Schilder & Behanger
Team Willem uit Zwolle
Sierpleister
Stukadoor, Beton Ciré & Schilder
Team Stef uit Zwolle
Sierpleister
Stukadoor & Schilder
Team Barry uit Zwolle

Op zoek naar een Stukadoor in Zwolle of in de regio Zwolle? 

Gefeliciteerd met je recente woningaankoop! Of ben je aan het plannen voor een verbouwing? Wij kunnen helpen met gecertificeerde stukadoors die gespecialiseerd zijn in strakke wanden & plafonds. 

Onze stukadoors zijn actief in: 

 • Kampen
 • Hattem
 • Dalfsen
 • Wezep
 • Hasselt
 • Genemuiden
 • Wijhe
 • Raalte
 • Nieuwleusen
 • Staphorst
 • Ommen
 • Oldebroek
 • Heino
 • Lemelerveld
 • Elburg

Bij Stukadoorsclub draait alles om goede communicatie en topkwaliteit werk. Onze stukadoors zijn met zorg uitgekozen en grondig gescreend, zodat we altijd tevreden klanten en geweldige resultaten leveren. 

Staat je woonplaats er niet tussen? Geen probleem! Plaats je klus op de website en dan gaan we het regelen. 

Over ons

Stukadoorclub teamWelkom bij de Stukadoorsclub!Iedereen krijgt er minimaal één keer in zijn leven mee te maken; een stukadoor zoeken. Én dat is knap lastig. Het is ons doel om de beste stukadoors te vinden die aansluiten bij je wensen...
Op zoek naar een stukadoor?

Vind je Stukadoor bij ons!

Binnen een aantal minuten staat je opdracht online via ons platform en heb je de eerste reacties van Stukadoors.

Alle Stukadoors die bij ons zijn aangesloten zijn gescreend en hebben al +3 jaar ervaring als Stukadoor

Heb je al een account? Login
Veelgestelde vragen
Hoe plaats ik een klus?
Wat kost het om een klus te plaatsen?
Hoeveel tijd kost het om te stucen?
Wanneer kan er gestuct worden bij nieuwbouw?

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder